Serviciile noastre

Categoriile de servicii asigurate de BLEJAN MOB INSTAL sunt:

Aceste servicii sunt asigurate cu autoutilitare marca Iveco (dubite si prelate) cu sarcina maxima intre 1.5 si 2.5 t si un volum intre 16 mc si 22 mc.

Servicii complete

Transport marfa servicii complete de mutari mobilier cu personalul specializat: montat - demontat, incarcat - descarcat, mutari sedii de firme, mutari pianine, case de bani, bagaje etc. In Bucuresti si in tara cu dube de 3.5 to, facturare, contact. Preturi exceptionale!  Mail: office@blejan.ro  Telefon: 0729.528.072, 0723.528.072 Transport de calitate si servicii ireprosabile la preturi acceptabile in functie de cerintele dumneavoastra. Apelati la serviciile noastre daca doriti o rezolvare imediata a problemelor legate de transportul intern si international precum si a serviciilor logistice ce va dau bataie de cap. Mutari full service pentru persoane si companii. Transporturi diverse.

Preturi fara concurenta! Echipa profesionista! La solicitarea clientilor personalul nostru va asigura intregul pachet de servicii mutari: impachetare, manipulare, demontare, remontare, intr-un cuvant toate serviciile de relocare va sunt asigurate. La cererea dumneavoastra pot fi aduse in prealabil cutii pentru ambalarea anumitor efecte personale, folie cu bule, strech, scotch, etichete.

Mutari relocari locuinte, transport personalizat, transport mobila, transport urban, transport interurban, mutari/relocari firme, mutari/relocari industriale, mutari/relocari speciale, montaj mobilier, instalari aparate aer conditionat, all services. BLEJAN este o societate specializata in transportul intern si international de marfa generala. Compania noastra ofera servicii de inalta calitate la cele mai bune preturi. Obiectivul nostru este acela de a ne dedica clientilor, baza materiala de ultima ora de care dispunem, personalul calificat in transportul de marfuri va sta la dispozitie.

Transportam marfa in Bucuresti si in toata Romania, la cele mai mici preturi de pe piata. De asemenea, firma noastra efectueaza transport de marfa sau mobila si in tarile ce apartin UE. La fiecare transport sunteti sfatuiti de angajatii nostri, pentru alegerea celor mai bune solutii de impachetare, izolare, asigurare a marfurilor dar si in alegerea celui mai scurt si mai bun traseu.

Pentru transporturile in Romania sau in afara Romaniei, plata se face la km, pretul variaza in functie de greutate si volumul marfii. Alaturi de angajatii nostri, veti avea parte de cele mai profesioniste servicii de transport, cele mai bune sfaturi si siguranta deplina. Ai nevoie de transport mobila si bagaje? Firma noastra ofera servicii complete mutari mobila si bagaje pentru firme si persoane fizice la preturi accesibile. Noi ne ocupam de transport, manipulare, demontat si remontat, impachetat si asezat mobila in noua locuinta. Pentru comenzi si oferte de pret suna la 0729.528.072, 0723.528.072!

Suntem perfect potriviti sa prestam PENTRU DUMNEAVOASTRA servicii de transport deoarece experienta dobandita in ani de zile, numarul mare de clienti multumiti care au apelat la noi, profesionalismul, ajutorul pe care il oferim si tot ce ne sta in puterea noastra va sta la dispozitie pentru a ne duce al bun sfarsit TRANSPORTURILE pe care dumneavoastra le aveti de realizat.

Mutari sedii firme:

Personalul nostru se ocupa de montat/demontat/impachetat/ambalat/coborat/urcat. La o mutare efectuata de neprofesionisti, mobilierul dvs. se deterioreaza in proportie de cca. 15-30%. Echipa noastra este formata din personal instruit si disciplinat.

Asiguram la cerere cutii din carton, folie cu bule de aer si saci pentru incarcat si ambalat bunurile dumneavoastra. Demontam si remontam atunci cand este nevoie mobilierul indicat. Lucarm in week-end, drept pentru care incepeti o noua saptamana intr-o noua locatie. Toate serviciile vor fi contractate, asigurate, facturate si la final achitate cu OP bancar sau, dupa caz, numerar.

Date de contact

Sediul central: Str. Dudesti Pantelimon, nr. 44, sector 3, Bucuresti

E-mail: officeblejan.ro

Web: www.blejan.ro

   

Transport: 0731.014.086

Mutari: 0731.014.085

Montaj si service aer conditionat: 0731.014.085